Sömn/drucken


Yea föck im gonna do it! Jääää!
Sen då, jag pratade med nån ikväll har jag slängt ut en halväten körv genom taxins fönster samtidigt som jag vrålade “yeaaaah” så det ekade över ett dött torg. Avslutningsvis har jag talat om för taxichauffören att han är tråkig mjölkbonde och förbannat mig själv att jag har sovit 10,5 timmar på tre dygn.
I övrigt tyckte jag det var trevligt och träffa lite vänner. Speciellt Emin som närvarade på en utomhusgudstjänst i slottskogen bara för att kolla läget. Och utan att vara kristen.
I övrigt måste det konstateraatt jag är mer sömnig än full.
Med all rätt.
Är smått livrädd att jag inte somnar ikväll heller. Ligga på loftet som en annan bonne i rosa skjorta. Yeääääää


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *