En tallrik fiasko tack!


Utlovades det inte fint väder i helgen? Jag vet i fan. Jag kan ha fattat fel. Jag sitter på en uteservering och dricker kaffe, vilket hade kunnat vara helt okej om inte regnet hade hittat in. Som känt är så regnar det ju nästan aldrig rakt ner i den här stan. Det är som blåsten och regnet slåss om uppmärksamhet. Ingen vinner.
Det sitter två tanter här bredvid. De delar på en flaska rött och sträckröker. Det ser väldigt kontinentalt ut. Båda verkar jobba som lärare. De pratar om språk och akademisk text och om Tyskland. De båda verkar vara ensamstående. Den ena hittade sin man liggandes framstupa i badrummet. Han hade dött av en hjärtattack.
Käkade på Sibylla innan. Har dragit ner enormt på “utekäkandet” på sista tiden. Tänkte därmed att jag skulle dra en virvel på trumman och sköja till det med ett SUPERMEAL. Det blev en tafflig virvel. Ännu en gång fel människa vid fel profession. Att lägga alla ingredienser ovanpå hamburgaren är jordens misstag. Ja, när det gäller hamburgare i allafall. Plus att människan sölade på mängder med ketchup och dressing.
Resultatet blir att ALLA tillbehör rinner av hamburgaren och hamnar i botten av hamburgepappret.
Var på väg att reklamera hela skiten vinande genom luften och tillbaka till disken, men jag satt kvar som den tvättäkta svensk jag är och surade. Tillslut sprack pappret av vätan och alla tillbehör rann ut på tallriken (är det detta som kallas tallriksmodellen?). Botten av hamburgebrödet var dyngsurt. Pommes fritesen blev neddroppade och blöta. Man blir ju helt ledsen.
Så här såg det ut:

20130922-160847.jpg
Ser väl fantastiskt ut?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *