Spring i trappen.


Det är en jävla soppa här. Alltså i min trapp. Alltså dagtid. Ett evigt spring och slamrande i dörrar. De håller på att spola stammarna i huset. De måste ha fri tillgång till alla lägenheter från klockan åtta på morgonen. De är väl spolargubbarna. Anledningen var tydligen när jag frågade en av gubbsen, att de måste hålla koll så det inte svämmar över i någon lägenhet. Det kan betyda att när man tar en dusch eller sitter på muggen och trycker på så kan det helt plötsligt springa in någon dåre i lyan och slita upp toadörren och kolla så man inte har drunknat i en översvämning. Det hela känns ganska stressande. Ska tydligen hålla på så här i två veckor.
Jag gick ut och käkade lunch istället. En biffpasta med pepparsås. Det var fan det mest peppriga jag har smakat. Svetten rann från hårbotten och ner över fejset. Jag fick lämna tillbaka den efter två tuggor och frågade om sköjarkocken kunde mena allvar. Servitrisen gav mig en fisksoppa istället. Sjukt god, men tjock som en sås så man undrade var riset var någonstans.
Jag har en snickers i fickan. Den ska jag äta snart. Sen ska jag klia mig på ryggen med min pastaslev och till sist se två avsnitt till av Breaking bad.
Sen är det fan inte mycket att be för.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *