Ipääd, yeääää!!!


Har skaffat IPad. Smått fantastiskt. Skriver ett första inlägg här och nu med min nya Ipääääd. Fan var det går undan. Yäää…
Har även käkat lunch med morsan. Stämningen var ganska gnällig från båda håll. Morsan trodde hon skulle få potatis till sin rätt. “Oh vad gott” sa hon. När rätten kom in så låg den och bråkade i en sås med pasta. Felet var mitt. Jag hade läst fel. Morsan hade redan betalat lunchen innan. Min Carbonara påminde om någon slags soppa. En väldigt pepprig sådan.
Sen gick vi och tittade på Ipääd. Tanken var att morsan skulle skaffa en. Eftersom hon ser så dåligt, blev hon misstänksam att hon inte skulle se något alls på en Ipääd, vilket hon knappt gjorde när vi hon fick prova. Det blänkade ljuset från taket ställde till det lite extra. Efter att ha gått in och ut ur samma butik tre gånger kom istället jag hem med en Ipääd. Stackars morsan blev lite knäckt att även en stooor Ipääd var för liten för hennes kassa syn. Den goda sonen lovade dock sin älskade moder att hon kunde prova och träna på min stooora Ipääd så fort jag hälsar på tills hon känner sig säker.
Fantastiskt vad snabbt och smidigt man kan skriva på sin sköjiga blogg med en stooor Ipääd!!!
Inläggen behöver ens inte bli särskilt smarta eller roliga att läsa, men det går fort. Om man har en Ipääd.
Det har jag. I föckin löve it man!!!
Yäääääää!!!!

20131014-201227.jpg


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *