Tullen på Stampen.


20131022-191034.jpg
Är och testar Tullens nya systerkrog på Stampen. Ser nästan likadan ut. Som den andra alltså. Lite snyggare, lite större och annan utsikt utanför andra fönster. Massa trafik och spårvagnar. En godtagbar ursäkt för att ta en öl med andra ord. Gick hit någon gång när det var grekisk taverna. Var har alla grekiska tavernor tagit vägen förresten? Kanske inte är inne längre. Man brukar ju krossa porslin på såna ställen. Det är väl sköj. Kan ju förvisso prova och dra ölglaset i golvet när jag druckit upp och skylla på att jag firar att jag är uttråkad. Känns inte som att det skulle uppskattas. Och nu… råkade servitören tappa ett ölglas i golvet. Kanske ändock ska dra mitt ölglas i golvet också i ren sympati och sen berätta för honom att det låg en grekisk taverna här innan…
Ibland känns det som jag har en konversation med mig själv. Då kan det verka som jag är packad. Det är jag alltså inte. Just nu i alla fall. Man kan säga att jag tänker med mig själv. Och sen delar med mig av dårskapet till er som följer mina ord slaviskt på denna sida.
I övrigt, som jag brukar säga, kan jag ibland känna att jag flyttade från Östra Centrum i helt fel stund. Veckan efter jag flyttade öppnade Lidl 100 meter från min bostad, sen en ny krog på olskroken och nu sist Tullen. Kan tänka att jag hade gjort ett och annat besök här om jag bott kvar.
Äh, what thö föckin, jag älskar ju Johanneberg och alla ryggsäckar och träningskläder och att det inte finns en enda sunkkrog och att 90% av invånarna är chalmerister och att det inte finns några bänkar i parkerna som inte finns.
I föckin löve it!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *