Jobba helg.


Jobbar helg igen. Och är naturligtvis helt sjukt trött.
Har skrivit ett mail till en snygg donna som jag hittade på dejtingsidan. Den här gången hoppade jag över att fråga henne var hon storhandlar någonstans och vad hon egentligen tycker om medecinbollar. Känns som ett klyftigt drag. Sen, om hon kommer svara är ju en annan sak.
Slutar kvart över tio ikväll. Cirka en halvtimme senare brukar jag byta från spårvagn till min buss hem på Avenyn. Då brukar folk vara i full gång med att vråla, vingla, pissa på gatan och kräkas. I den stunden känns det alltid som man har hamnat i en laglös zon strax intill randen av helvetet eller ättestupan.
Ber om ursäkt för den karga tonen. På Söndag är tonen troligtvis en helt annan.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *