I said yeäh and föck! Osv…


20131027-205037.jpg
Så… Nu har en jobbat färdigt. Slut på dumheterna. Har parkat arslet på Tullen. Kommit igenom halva andra ölen. Första ölen drack jag med giriga klunkar.
“I said yeäh!”
Bartendern här kallar de manliga gästerna Monsieur(eller hur fan det stavas). Vilket är helt i sin ordning. Kallade morsan för Monsieur en gång. Då lärde hon mig grundligt skillnaden mellan man och kvinna i Frankrike. Och kanske i hela världen. Jag är evigt tacksam.
Tog en paus här från och med förra meningen som jag skrev. Plötsligt har jag druckit fyra öl. Fan vad tiden går fort!…
“I said yeäh!”
Blir otroligt sällskapssugen efter att ha jobbat helg. Varför gör människor så? Nåväl, det ända dilemmat är att ingen vill gå ut och svinga en bägare som en tiok när de har varit ute och slarvat hela lönehelgen. Ikväll äter de pizza och tittar på Jerry Maguire. Somnar mitt i filmen, vilket är förståligt. Vaknar upp med pizzadegssmulor på magen och vitlökssås i armhålorna. Allt medan Sköjarn kanske bara dricker en öl till och tycker det är fredag.
“I said yeäh!”
Det blåser och regnar som om hela himlen är ett trasigt sår. Kanske det är hokus-pokus-farbrorn i himlen sätt att säga: Res er upp ur era gosiga positioner och joina Sköjarn i baren! Kanske himlens hokus-pokus-gubbe säger: Sköjarn, nu går du hem och slutar och spexa till det som om det vore “thö end of thö wörld!”
Inget mer nu, jag vill inte prata om det!
“I said yeäh and föck!!!”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *