I studion.


20131103-212811.jpg
Spelade in sång igår. Blev fantastiskt bra till slut. Vägen dit var lång… Har för första gången jobbat mycket med frasering i text och med uttänkta sångslingor.
Tog två timmar att förbereda studion. En kabel till datorskärmen saknades bland annat. När vi väl kom igång hann vi sätta första versen och första refrängen, sen dog datorn helt och hållet och startade inte mer. Vi åkte och hämtade en annan dator, sen var det bara att börja om. Det tog kanske fyra timmar och sätta hela sången till låten. När vi väl var färdiga tyckte Olle, gitarristen och studiorattare i bandet att jag skulle sjunga in låten en gång till. “Hela” undrade jag, och frågade om han skämtade. “Hela” tyckte Olle. Han trodde nämligen att jag kunde prestera ännu bättre när nu rösten var varm. Och han hade rätt… Sist var det dags för körer. Saftiga körer med Broder Daniel-komplex. Oemotståndligt…
Till sist blev det några kalla med basisten och hans donna. Sen krog med Edvard. Sist efterfest till klockan sex på morgonen. Kan inte minnas när jag var på efterfest sist. Blev ärligt talat mest sömnig. Inte riktigt samma gaist som för kanske tio år sen. Var hemma klockan sju på morgonen.
Glömde dessutom av att skriva här igår. Glömde kanske av att jag hade en blogg. Jag vet inte riktigt, jag har glömt hur det var…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *