Pizza och fotboll.


Även jag har tittat på matchen. Det jag framförallt kunde konstatera var att fotbollen förutom att vara rund också var väldigt liten på min 28 tums tjöckisTV. Undrar lite över hur man överhuvudtaget kunde se bollen förr i tiden när tv-apparaterna var ännu mindre och med ännu kassare skärpa. Kanske fotbollsspelarna var mindre och att de sparkade en gigantisk medecinboll mellan sig.
Har även ätit en pizza och blev lite tjöcker om magen. Är det detta som kallas fredagsmys? När jag kom hem och öppnade kartongen låg det köttfärs på pizzan istället för köttfärssås. Är det detta som kallas fredagsmys?
Pizzabagaren tyckte att jag skulle sitta på pizzerian och äta för att samtidigt titta på matchen. Jag sa att jag ville gå hem med min pizza. Då sa han att jag skulle missa matchen. Jag svarade att jag inte brydde mig, och gick sen alltså hem och tittade på matchen. Alltså ljög jag. Det kändes lite som pizzabagaren ville ha någon slags fotbollsfest där på pizzerian. Eftersom jag var den enda personen därinne var det väl jag som skulle vara festen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *