7:ans och Oxgrillen.


Sitter på 7:ans och käkar hamburgare. Det stämmer att de har de godaste hamburgarna här, som många säger.
Det fanns ett hamburgeställe i Växjö som hette oxgrillen som ansågs vara det bästa gatuköket. Moheda, ingelstad, Tingsryd och Växjö. Alla samlade i samma kö i riktning mot ett skrovmål hos det bästa gatuköket. Jag tyckte det mest talande för hamburgarna var att de smakade disktrasa. Ordentligt blöt disktrasa. Kan ju ha fel, blöt disktrasa kanske är gott. Jag vet inte.
Ska träffa broshan om en stund. På en krog i Majorna. Vi ska dricka öl och snacka lite. En ganska vanligt förekommande sysselsättning på krogen.
Nu kom det in ett gäng gubbar i stiliga hattar och kläder. Fullkomligt nedlusade med medaljer på sina kostymer. De verkar hungriga och kallar varandra “killar”. De är högljudda och verkar ganska rejält packade. Tänker att de tillhör någon ordern. Fyllekajaordern.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *