Sköjeri och studio.


Märker att jag har börjat slarva med att skriva frekvent här. Det är ju inge bra ju.
Var ute och slarvade med syrran och kusiner och bandpolare igår. Ingen hejd på hur populär man kan vara. Avslutade kvällen med att skälla ut samma taxichaufför som jag skällt ut tre gånger tidigare.
“Ja, just det, det är ju du som inte gillar mig”, sa han när jag hoppade in i taxin.
Jag svarade att det var alldeles riktigt. Kanske inte vidare trevligt, men det blir alltid 20-30 kronor dyrare när man åker med honom för att han ska ta små konstiga vägar som han försöker övertyga mig om att de är snabbare. En riktig sköjare.
Tidigare på dagen igår var vi vid farsans minnesplats och lade blommor. Ett år sedan han gick bort. Det regnade. Det har det gjort varje gång vi varit där.

Idag har vi lagt sång och trummor i studion på två låtar. Jag fick ligga på en soffa och vila bort en svår huvudvärk innan jag kunde ställa mig framför micken och kraxa med mina otränade stämband. Kommer bli hur bra som helst när det är färdigt.

Nu är det natt snart och det är dags att titta på en film.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *