Hmpfr och semla!


Jag var och fikade med morsan på Ahlströms tidigare idag. Tantfiket. Semla och kaffe. “Du är yngst här inne” påpekade morsan. Tanter överallt, ätandes semla, surplandes kaffe.

Sitter på köttbullekällarn nu. Mycket tanter här med. En del gubbs också. Majoriten smuttar vin. My way i violinform strömmar ur högtalarna. Man blir ju ledsen men där kom ju Maja. Hmpfruuu och där kom en öl till och en till. Och där for hatten av. Och nu vet jag inte era förbenade sköjargossar!

Oh, vad full jag blev! Fika och massa hejbabberibba i semlan, nej förlåt i samma inlägg, nej förlåt i samma stad. Nej förlåt i samma skunkiga universum. Pojken ska hästen! Mamma jag läser läxer nu. Right on föckin. Oj förlåt ska bara jobba i tolv timmar imorn. Jag älskar världen.
Hmpfrrrrr. Yäääääääää


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *