Att oplanerat sköja med ölen.


Har varit lite sporadiskt skrivande här sista tiden. Det är ju inget bra.
Har precis duschat i 45 minuter. Försökt duscha bort en av de där huvudvärkarna som satt ända ner i näsroten. Hade oplanerat sköj med Maja och ölen igår. Hade jobbat 20 timmar de två sista dygnen och sovit sammanlagt kanske sju, åtta timmar. Blev sköj efter två öl och käften gick av sig själv. Sen blev det Skål som på den gamla tiden. Sen kom Emma ner och sköjade med ölen. Sen kom syrran och Kirre ner och sköja med ölen. Alla sköjade med ölen hela tiden kan man faktiskt säga. Det var ett fasligt sköjande.

Ikväll kommer Putte till stan. Kanske vi kommer sköja igen. Putte tyckte inte vi skulle sköja med fjorton öl som vi gjorde sist. Kanske det blir tretton sköjiga öl, tänkte Johan för sig själv. Idag vet jag inte om jag tänker så längre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *