Den gamle dansken och jag!


Sitter och sköjar i köket lite. Kört en egen mello i köket. Med gammeldansken och bärs och och Yohio Jajamensan på högsta volym. Okej det sista var ett skämt. På något vis får jag för mig att jag inte behöver förklara det. Skulle ju vara om någon tjockskallig typ befinner sig där ute cyberhelvetet. Har även ätit sönderbränd körv med helt sönderbrända pom frites. Jag lagade det alldeles själv och hade fått en ryggdunk av Gårdon Tramsi om han hade varit närvarande så tänderna hoppat ut och lagt sig som en pyramid på nattduksbordet. Jag har ju inget nattduksbord, kom jag på… Mooooskito!
Host, host, bröt. Morra i mellotakt, älska världen HELA TIDEN!
Det här med gammeldansk är en riktig våt pjäs, man blir ju alldeles luffig och fluffig i fårskinnstofflan!
SKIT PÅ DIG DIN GAMLE DANSK!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *