God morgon eller nåt…


Förstod väldigt lite när jag vaknade av klockan tjugo över fem i morse. Efter ett tag fattade jag att jag skulle jobba.
I badrummet under tandborstningen hamnade hälften av tandkrämen på tröjan. Svordomar. Leta efter strumpor…
På Avenyn i väntan på spårvagnen kraxade en kråka upphetsad av vad som inte verkade vara någonting. Hemskt läte.
På spårvagnen bakom mitt säte satt en människa och klafsade och tuggade tuggummi med öppen käft. Bedrövligt störigt.
Väl på jobbet, så har jag tid att vila en stund innan min brukare ska gå upp. Slocknade på soffan. Drömde först att jag var i Berlin. Sen att jag satt på spårvagnen igen. En tjej satte sig på sätet bredvid mig. Helt utan förvarning kysste hon mig. Jag sa till henne att jag hade saknat henne och att jag älskade henne. Jag kysste henne igen och så var hon försvunnen. Sist drömde jag att något slet ner mig från soffan och hasade runt mig på golvet. Vaknade aningen förvånad upp på soffan likt förbannat.

Slutar om drygt två timmar. Ska nog åka hem och lägga mig på soffan och slumra lite.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *