Ännu ett besök hos frisören Sören


Var hos frisören igår, helt apropå ingenting . 140 spänn och inte ett misstag begicks. Då putsade han även till ögonbryn, öronhår, näshår och skägget. Han var snabb som en liten djävvol med saxen. Ganska hårdhänt mellan varven. Just trimningen av öronhår och näshår gick väldigt vilt till. Han ordagrant tryckte in någon slags liten trimmer i näsan och röjde runt. Samma sak i öronen med hårdhänta cirklar plöjde han runt den där lilla maskinen. När jag hoppade till frågade han mig om jag var känslig. Har nog aldrig varit så renrakad i näsan innan. Jag andas lättsamt som en liten djävvol ur borrarna. Och frisyren får mig att se ut som en liten slyngel i 35-års åldern. Smått fantastiskt…
(fler spännande inlägg om halvlyckade besök hos frisören Sören kan läsas här


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *