Lek och tävlingsprogram.

Har jobbat elva timmar idag. Är trött i hodet som en stackars dumstrut.
Min brukare följer Sveriges mästerkock. Vet inte vad jag ska säga om såna där tävlingsprogram mer än att jag har svårt för dem. Folk presterar sig svettiga och det gapas och skriks. Mästarnas mästare måste nog dock vara värst. Sen är det alltid svårt att veta sanningshalten bakom kulisserna. Kanske någon blir förbannad och börjar slåss med en stekpanna och så klipps det bort. Kanske någon tar av sin sprinterdojja och skickar i huvudet på programledaren. Doppar pungen i grädde. Kanske Mannerström råkar släppa sig. Alltihop klipps bort. Eller när någon vrålar ut något bra eller tokigt när kameran är avstängd så säger kamerateamet: “Kan du säga det en gång till?”

Ah, jag vet inte… Kanske är det jag som i vanlig ordning är trist och trött. En negativ tråkmåns. Må bästa man eller kvinna vinna i tävlingslandet Svedala!
Jippi och hurra!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *