Morsan och seniorerna.


Ska följa med min morsa till ett universitet för seniorer om en stund. Anledningen att jag följer med är inte att hon behöver en målsman med sig eller att hon är retarded. Nej, hon ser ganska dåligt och har lite svårt att hitta i stan.
Hon ska alltså dit och höra lite om verksamheten. Det är jag som har övertalat henne in i detta. Att hon borde gå någon kurs eller något för att träffa lite fölk i hennes egna ålder. Dessutom gnäller hon varje gång jag eller syrran plockar upp en Iphone eller Ipad framför henne. Att hon också skulle vilja kunna använda en sån där teknisk grunka. Att jag och syrran skulle lära henne att använda en sådan där teknisk grunka är uteslutet. Det skulle krävas en hjältekraft kallad tålamod. Dessutom har vi egna liv. Speciellt jag. Det har ni säkert förstått om ni följer min blogg. Tänker att det kanske finns någon sådan grunkkurs. Eller rent av en datorkurs. Sen blir hon en vassare bloggare än mig.
Senioruniversitet drivs tydligen helt av seniorer. Hon kanske rent av kan träffa någon sköjig gubbe. Som heter Bernt. Skulle han ha rutiga skjortor på sig är det dock klippt. Morsan hatar rutiga skjortor så mycket så det inte spelar någon roll vem som krypit in i skjortan.

Skrev för några dagar sen om en dokumentär om folk som hade träffats på nätet. Att kvinnors största skräck var att träffa en seriemördare och mäns största skräck var att träffa en tjock kvinna.
Min största skräck är att träffa en kvinna med ett oproportionerligt litet hode. Eller ett gigantiskt jättehode.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *