Sömnbrist och seriemölande.


Sover sjukt dåligt om nätterna fortfarande. Vaknade klockan sju i morse, trots att jag inte behövde gå upp förrän klockan tio. Somnade inte om. Perfekt start på en jobbhelg. Slutar kvart över tio ikväll. Tycker lite synd om mig själv såklart. Och så lyser solen. Det kan ju aldrig vara bra. Föredrar en smutsgrå himmel och massa regn när jag jobbar helg.

Såg de tre sista avsnitten av “Tjockare än vatten” igår. Grymt bra serie. Speciellt storymässigt. Och musiken till serien växer för varje avsnitt.
SVTplay är en smått fantastisk uppfinning. Att man kan möla en serie, istället för att behöva vänta på nästa avsnitt i en vecka, för att slutligen missa avsnittet för att man kanske har sköjat på krogen eller glömt av det på nåt annat vis.
Det enda problemet med att råka se för många avsnitt på raken är att serien följer med in i drömmen, om man nu lyckas somna vill säga.
Inatt drömde jag att jag också jobbade på pensionat. Det gick inget vidare. Jag delade ut fel rumsnycklar till fel gäster. Klev in och skulle byta lakan när gästerna låg och sov eller knullade. Blev full bakom bardisken. Startade eldsvåda i köket när jag skulle steka köttbullar. Folk var arga och upprörda. Min karriär inom hotellbranschen var kortlivad, och jag vaknade som sagt klockan sju. Genomsvettig.

Fler inlägg med dåraktiga drömmar kan läsas här


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *