Påsk och tripp till Malmö.

20140416-231829.jpg

Har precis kommit hem efter jobbet. Elva timmar kneg. Samma visa igår. Och sen hela jobbhelgen på det. Men nu är det alltså slut på detta satans trams!

Nu är påsken här. Kan nästan vara den bästa högtiden. Man målar ägg och sköjar med kycklingar. Jesus blir i bedrövligt skick, men reser sig i slutändan.
Påsken var farsans favorithögtid. Han hade sjukt mycket kycklingdekorationer i köket. Små kycklingar som han ställde upp i grupper. En grupp föreställde en hel kör med tenorer och basar och hela joxet. När man tittade noga dök det fram en liten kyckling här och där som man inte såg från första början. Bakom en blomkruka. På kryddhyllan.

Själv åker jag till Malmö imorn. Ska hänga med Johnny i några dagar. Han har skrivit ihop en kortfilm som ska filmas. Han filmar och Jag spelar huvudrollen. Kan bli hur bra som helst. Dock är jag lite nervös för mina skådespelarinsatser. Har aldrig skådespelat i film innan. Kanske det döljer sig en Per Oskarsson i min kropp och själ. Huvudkaraktären i filmen ligger dock ganska nära min egen karaktär här i verkliga livet som hederssköjare, så det borde gå vägen.
Blir väl även något videoinlägg till bloggen filmat. Och så en pöskmiddag. Måla ägg och dricka nubbe. Klä ut sig till kyckling. Kräkas i en papperskorg och bryta ihop i linneskåpet.
Skall tydligen bli kanonväder i påsk. Mellan femton och tjugo grader på påskafton. Då gäller det att inte promenera förbi någon uteservering. Då är det klippt och så blir det inget filmarbete utfört.
Eftersom både jag och Johnny har superkaraktär och är totaldisciplinerade så är det självklart inget att oroa sig för…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *