Att glömma saker.

Helt sjukt jävlans trött efter denna knegardag. Förstod nada när jag vaknade tjugoöver fem till väckarklockan i morse. Ögonen var alldeles torra och ledsna, så jag inte kunde ha några linser. Tänkte att jag tar med dem och sätter i dem på jobbet. Vilket naturligtvis resulterade i att jag glömde linserna hemma. Har gått runt som en senig gammal närsynt gubbe på jobbet.
Har lyckats glömma otroligt mycket på sista tiden. När jag och Johnny var och fikade i Malmö innan tåget gick hem, reste jag mig och gick ifrån mina filter och ciggpapper. Naturligtvis var det två stopp på resan där man kunde gå ut och sträcka på benen. Jag satt kvar på tåget och tjurade utan cigaretter.
För någon vecka sen köpte jag ciggpapper på jourbutiken på hörnet. Jag betalade och gick därifrån utan att plocka upp ciggpappren från disken.
Igår när jag drack kaffe på pustervik gick jag ifrån växeln på en femtiolapp.
Och idag glömde jag som sagt linserna hemma.

Ska se på kortegen med familjen om en stund sen blir det lax hos morsan. Kungen fyller tydligen år idag. Det tycker jag vi kan fira genom att bränna ner kungahuset. Sveriges största bidragstagare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *