Hunden Lucas och en fotosession.

20140505-222105.jpg
Träffade Erik, min gamle flyttkompis igår. Vi var ute och promenerade hans jycke Lucas. Två skäggiga män med liten hund. Skäggiga män gör saker tillsammans. Efteråt fikade vi. När Erik var inne och hämtade kaffe och jag satt och diggade med Lucas märkte jag hur flera tjejer log åt mig och (eller) hunden. Jag kanske måste skaffa hund nu.

20140505-222707.jpg
Efteråt drack jag två öl i solen. Sen kom Maja ner. Tullen, Pustervik och Holy Moly. Naturligtvis misslyckades vi med uppdraget att komma hem i tid.
På Järntorget stod det en kontorstol. Jag satte mig i den. Tänkte att det kunde se coolt ut på foto. Alltså att sitta i en kontorsstol på Järntorget. Jag ropade till mig ett gäng snubbar som gick förbi och frågade om de kunde plåta mig. Han sa att han var fotograf. Sen bad han sina kompisar lysa upp mig med deras mobillampor. Det slutade med någon slags fotosession på tjugo minuter med kontorsstolen och mig runtrullande för att hitta den perfekta bakgrunden. Tyvärr var det lite svårt med ljuset vilket resulterade i att bilden blev lite suddig.
Naturligtvis missade jag vagnen hem och fick ta taxi hem. Stannade på Mc Donalds och bröt mitt rekord inom att laga mat hemma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *