En latte och myndigheter.

20140512-184922.jpg
Sitter och dricker en kaffe på cigarren. Tänkte det kunde vara smart att dricka kaffe så här sent (för mig) så jag inte somnar i natt eftersom jag ska gå upp tjugo över fem i morrn för att jobba elva timmar. I slutändan kommer ingen kunna säga att “Johan var en människa som sov bort sitt liv”. Alltid nåt. De har för övrigt jävligt god latte här.
Tänkte att jag kanske skulle hålla mig borta från sköjeriet på krogen ett tag. Tänkte detta igår. Sen glömde jag bort det. Kom på det idag igen när jag tänkte gå och ta en öl. Varför jag tänkte att jag skulle hålla mig borta från sköjeriet ett tag har jag redan glömt bort.

Har även ringt ett gäng myndigheter idag. Knappast för att det var sköj, men för att jag var tvungen. Tack vare det har jag även suttit i telefonkö sammanlagt kanske i en timme. Alla olika rösterna i kön tackade mig för att jag väntade. Genom detta kände mig som en helt fantastisk medborgare. Som om de behövde mig.
Lite som man kan säga till taxichauffören när han frågar var man vill åka:
“Kör mig vart du behagar. Jag är behövd överallt!”

Har egentligen inget att säga idag. Tänker att det kanske lyser igenom.
Låt det lysa igenom så ni blir bländade i hela ögonvrrrrån!
Ajöken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *