Köttbullekällarn då och nu.

Det är ju självaste rövhål…
Jag tyckte något var skumt när jag kom gående här. Tyckte att uteserveringen såg upprustad och fräsch ut.
De har alltså renoverat och gjort om hela inredningen på köttbullekällarn. Ännu ett gammalt gubb och kärring-place som gått i graven. Varför kan inte det lilla gamla som är få finnas kvar undrar den morrande gubben nu.
Visst, de säljer köttbullar och det heter Köttbullekällarn. Kaffet verkar ha samma pris och ölen har gått upp fyra kronor. Men när man tittar in så har stället tappat sin charm och själ. Det är ju bara för trist.
Det enda som är oförändrat bajsbromssträckan i toalettstolen.
Oh, vad skönt det var att gnälla idag!

För kanske ett halv år sedan gick café junggrens samma öde till väga. Jag har inte varit där efter de byggde om. Jag har bara sett att de har tagit bort den täckta uteserveringen (alltså, jag pratar inte glasbur) som var perfekt att sitta på när det regnade. Den enda i sitt slag som jag känner till som man fick röka på. Förjävlit ju.
Både Köttbullekällarn och Ljungans är med i videoinlägg #2 om någon lirare inte har sett det ännu.

Ut med det gamla, in med det nya. Nu måste jag ha en öl så jag kommer över denna traumatiska stund.

20140514-173607.jpg
Köttbullekällarn förr och med själ (och med en sköjig regissör mitt i interiör).

20140514-173910.jpg
Köttbullekällarn nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *