Att sköja på Skål.


20140515-230913.jpg
Sköjade till det igår på skål med quiz, med en gammal skålstammis. Vi kom trea. 95% till hans förtjänst. Jag tillhör inte den typ av människor som lyckas lagra massa junk i mitt hode. Alltså hör jag en fråga, ett svar, så åker det in genom öronen och tar vägen ut genom näsan eller munnen eller den glappiga fontanellen tio minuter senare. Annars anser jag mig själv vara okej allmänbildad.
Eftersom jag bara tänkte på metal och tjejer och raster när jag gick i skolan så har jag lärt mig det jag nu vet på alldeles egen hand. “Johans yxa Gloria -Privatskola”

Efteråt kom syrran och Kirre ner. Återigen misslyckades jag med uppdraget att gå hem efter två öl. Jag är fantastiskt duktig på detta för tillfället. Att man aldrig lär sig…
Idag har jag jobbat i elva och en halvtimme. Har tagit igenom dagen med förvånansvärt hyfsat humör. Strongt av mig!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *