Buzy helg så att säga.

Sitter på Skål (igen) och väntar på Emma. Vi ska ta en Aw trots att jag inte har jobbat idag. Jag kan ju alltid låtsas att jag är helt slut efter jobbet.
Har en fullbokad helg. Brukar ju aldrig hända. Räkor med siss hemma hos morsan ikväll.
Träffa Maja imorn. Vi ska sitta på gräs och dricka vin och öl. Titta på massa svettiga jävlar som kämpar och springer och svettas och kräks på göteborgsvarvet.
På Söndag ska jag träffa Erik. Vi ska promenera med hans jycke Lucas och dricka kaffe och prata om skägg. Lucas verkar för övrigt vara den ultimata hunden att ha. Han promenerar när man promenerar. Fikar man i en och en halvtimme ligger han på marken och diggar och sover. Tjejerna lägger huvudet på sne när de får syn på Lucas. När de får syn på mig rätar de upp huvudet igen…
Där har ni min helg. Kanske det till och med hinns med en “Jack off in the dark”.
Känner dessutom att jag just nu har råd att önska er en trevlig helg tillbaka.

Väldigt ofta numera när jag får frågan: Vad ska du göra i helgen? Så blir svaret att jag inte har en aning. Sen brukar jag tänka att man skulle ha en tjej. Eller kanske ha ett kompisträd som man kunde plocka ner en kompis från som ett rött, moget äpple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *