Mobil, sadelbult och inget regn.

Funderar på att gå och skaffa en ny mobil idag. Inte för att jag vill och kan, men för att jag mer eller mindre måste. Batteriet är nämligen (ooh, atjhio. Nu fick jag en nysattack och blev nödig samtidigt. Ber om ursäkt,) slut. Det håller kanske i sex timmar och sjunker från 30% till 10% på fem minuter. Ibland när det är 10% kvar stängs mobilen av. Ibland när man pratar i mobilen sprängs den i tusen delar och sätter ihop sig själv som en byggsats när man pratat klart. Nej nu sköjar jag allt.

Funderar även på att ta tag i cykelfrågan igen. Köpa en bult till sadeln. Bulten som jag alltså bröt sönder när jag bände på sadeln. Hur fan kan man bryta sönder en bult. Är jag världens starkaste man?
Först tänkte jag lösa det hela genom att ta en nattlig promenad och leta upp någon slaktad eller kvarglömd cykel, och skruva loss en sadel för att sen anse att sadeln är min. Ser framför mig hur det ploppar upp en snut ur en närliggande buske och vrålar “Stopp i lagens namn.”
Tänkte även köpa ett lås.

Sen i tisdags har det sett ut som det ska börja regna hela tiden. En svart himmel tornar upp sig och man tror att det ska braka loss av bara helvete. Molnen verkar dock inte innehålla någon vätska. Hela tiden tänker jag att nu börjar det nog regna snart. Allt är fejk, och så kommer solen fram igen…
Oooops, nu börjar det fan regna!

Dags att ta en dusch och sätta på sig ett par hawaiikalsonger. Återkommer…

20140605-135417.jpg
(Om någon behöver hjälp med att bryta sönder något, ring världens starkaste man!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *