Så som i helvetet.

Min brukare tittar på Galenskaparna och showen “Cyklar”. Det är tydligen något speciellt med den för den ses minst en gång i veckan.

Han har även sett filmen “Så som i himlen” igen. Är fortfarande helt imponerad av hur en film kan bli så mycket kalkon. Alla förefaller helt sinnessjuka i filmen trots att det nog inte vara meningen att det skulle bli så. I slutscenen så svimmar huvudpersonen av och slår huvudet i ett element. Han blöder i hodet och sitter och ler konstigt. Tänker att tvåan börjar med att han sitter där vid elementet blodig och svamlar konstiga saker. Och ler. Sen tar han en runk och kliar sig i armhålan och kacklar som en kalkon. “Kalkonens återkomst” kan filmen heta. Eller “Så som i hevetet” kanske.

Slutar om en timme. Sen är jag ledig i sex dagar. Känns fantastiskt skönt. Har bestämt att jag ska gå upp i resonlig tid imorn och gå och morgonfika. Käka frukost och dricka kaffe på ett cafè på Eklandagatan. Varför vet jag inte riktigt. Jo förresten, jag gick förbi där idag när jag var på väg till jobbet. Jag tänkte att där ska jag sätta mig imorgon när jag är ledig.
Kanske skriver jag något sköj eller menlöst därifrån. Vi får väl se. Eller jag får väl se.
Kackla som en kalkon och runka som en bäver sa ja te daj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *