Grekisk öl, midsommarafton, cykeln och örat.


20140622-182011-66011339.jpg
Sitter på Bishops arm och dricker en bärs. En grekisk öl. Jag varierar mig lite alltså. “En riktig ljus sommaröl.” ,sa bartendern. Smakar inget vidare kan jag berättta. Som saltvatten. Kanske är den bryggd på saltvatten.

Min midsommar var bra. Tackar som frågar. Firade med syrran och Kirre och Emma. På en äng utan midsommarstång. Knytkalas. Matjesill och massa annan sill. Massor med mat. Och nubbe. Sen när vi tröttnade på nubbar blandade vi resten av Hallands fläder med Schweppers russian. Fantastiskt god drink.
När solen gick ner gick vi hem till syrran och Kirre och fortsatte kväll och natt med nattsudd på balkongen.
Vaknade upp dagen efter i deras gästrum…

Har även grejat med cykeln idag. Skruvat tillbaka sadeln och skruvat fast hållaren till cykellåset. När jag var färdig bar jag ner cykeln (på en arm) och provcyklade. Tänkte att jag skulle cykla en tur genom stan. Efter att ha cyklat ett varv runt huset låste jag fast den i ett räcke och promenerade till bussen. Det är något jävla otrevligt glapp i navet där tramperna sitter. Blir väl till att lämna in skrothögen till någon cykelverkstad.

Och så var det här jävla örat. Höger öra. Helt jävla igenbommat. Efter att kört revaxör tio gånger hände det inte ett skit. För några dagar sen slog det lock i vänsterörat. Nu är det tillbaks i höger öra. En vaxpropp flyttar ju gärna inte på sig från öra till öra. Syrran kom på att det troligtvis är öroninflammation. Detta har jag såklart inte tänkt på eftersom jag aldrig har haft öroninflammation innan och inte vet hur det känns.
Däremot har jag sprutat bort en vaxpropp hos läkaren när jag gick i gymnasiet. Helt jävla vidrigt. Det sprakade i hela hodet som om de hade kört in högtryckstvätt i hörselgången. Fick en känsla av att varenda hjärncell spolades bort på kuppen. “Håll i dig ordentligt i armstöden nu.” ,sa läkaren innan han började spruta på.
Skall iallafall gå till vårdcentralen imorgon.

Detta om detta, så att säga.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *