Grandiosarulle.


De där sex dagarna ledighet bara försvann. Jag är alltså tillbaka på jobbet. Trött som en gammal slyna. Regnat och åskat idag, nu blir dagarna kortare. Försöker bara muntra upp er lite… Ser det som ett privilegium.

Käkar en sån där grandiosarulle som de har gjort reklam för på TV. Man bara stoppar in rullen i micron så är den färdig. Helt frasig är den i reklamen. Helt ofrasig är den i verkligheten när man tar ut den ur micron. Annars helt ok. Lite samma konsistens som en mjölig dildo, fylld med skinka och massa tomatsås.
Sen brukar ju inte jag gå runt med mjöliga dildos i käften dagligen. Kanske skall börja med det.
En lattjo kille med en mjölig dildo i munnen.
Hade kunnat äta en till. Blev knappt mätt.
Jaha, nu blev ajpäden helt mjölig också.

Måste nu gå tillbaka till mina sysslor. Har ju för djävulen ett jobb att sköta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *