Nysattack och pimpad balkong.

20140626-130606-47166181.jpg
Har precis haft en kraftfull och svårartad nysattack under mitt parasoll på balkongen. Väckt grannarnas intresse eller ointresse skulle man kunna säga. Ett ständigt återkommande drama i mitt liv.
Har ni nyst med en sådan kraft att ni samtidigt råkar släppa väder?
Nej, jag tänkte väl det. Era perfekta jävlar!
Mången gång har det hänt att jag har fått en nysattack sittandes på café eller krog. Då är jag tvungen att gå ut på gatan. Nysa färdigt innebär en sådär 10 till 20 nysningar till. Allt medan jag vankar fram och tillbaka utanför café eller krogfönstret och tittar in med tårade ögon på en fnissande publik som tittar tillbaka. Det är svåååååårt!

Har pimpat balkongen ytterligare. Med nytt askfat och pelargonia i kruka! Pelargonian fick jag av morsan, då hon skulle byta ut den mot mer fancy blommor på sin balkong. Nu är det förbaskat trevligt här. Det fattas bara lite sällskap. Blommor snackar ju inte så mycket. Och jag snackar ju inte så mycket med blommorna. Lite kvinnlig fägring kanske…
Till vederbörande kvinna som har lust att göra mig sällskap i mitt paradis till balkong kan jag hälsa följande:
Här får du nästan göra vad du vill. Missa munnen när du dricker kaffe. Stå på ett ben. Sitta barfota. Prata skit om kungahuset. Klappa händerna om du är riktigt glad. Ha nysattack (med släppa väder-effekten inkluderad. Jag kommer stötta dig i denna stund och säga:”ja, jag vet. Det är svåååårt!”). Dansa schottis under parasoll. Gäspa utan att hålla för munnen. Äta helstekt buffel. Dricka vin, sprit eller öl (rooiboste är dock förbjudet). Svettas, svära, svamla. Snusa eller röka. Om du ber riktigt snällt får du till och med kanske röka lite crack! Skjuta heroin är dock inte tillåtet…
Så!

Kanske ovanstående stycke text om balkong kan fungera som presentationstext på datingsidan?
Skall fundera vidare på detta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *