Att fika, gul lök, röd lök och en jävla massa köttfärssås.

Har träffat Flytt-Erik och jycken Lucas idag. Vi promenerade och drack kaffe. Alltså inte samtidigt. Nej först promenerade vi. Sen drack vi kaffe. Vi pratade om hundar, ångest, samhällsjävlet och krämpor. Vi har åldern inne nu för att prata om krämpor nu… Själv har jag ju ett öra tex, som bråkar med mig och så knakar det i mina japanska plastknän. Jag har även västkustsallad i hodet.

Efter vi hade fikat gick jag och åt en pizza på Pizzeria Del Piero i Majorna. Brukade gå dit ibland när jag bodde på Gråberget med ett ex. Köttfärssåspizza. Klart underskattat. På de tre pizzerior som jag brukade äta på i Majorna har inte röda löken-pesten dragit fram. Där har de gul lök på pizzorna. Här i Johanneberg har alla pizzerior röd lök på pizzorna utom en pizzeria. Precis som de har fattat bättre. Att gul lök är ute. Gul lök är inte ute. Gul lök är gott på pizza era jävla deghoden!

Tittar på Grekland-Costa Rica-matchen. Tycker i mina otränade fotbollsögon att matchen är dödstrist hitills. Kan ju vara något genialiskt som inte jag har fattat. Har hållt på att somna flera gånger. Kanske jag bara tror att jag tycker det är roligt att titta på någon match då och då. Jag vet inte…

Till middag har jag ätit köttfärssås och spagetti. Deg och pasta och en jävla massa köttfärssås blir det.
Nu börjar andra halvlek.
Kanske jag har köttfärssås i hodet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *