En lunch, en vakt och en glappkäft.

Har precis käkat lunch. På Riksarkivet. De har öppnat en restaurant här. Det är en tyst oas eftersom det löper en mur runt hela gården. Tystnad är underskattad i en storstad. Speciellt i en storstad där de älskar att riva upp hela gatorna.
Köttfärslimpa med små runda potäter och nån sås med rosmarin i blev det. Alltså en alternativ köttfärslimpa. Alltså mer kött.
Så fort jag är lite uttråkad handlar min blogg om vad jag stoppar i truten. Det är lite märkligt. En nödlösning kanske. Jag som inte är speciellt intresserad av mat ens. Jo, jag gillar ju att möla in den i truten. Och känslan av att vara mätt. Och sen lägga mig i soffan och pusta och stånka…
Knulla är ju överskattat. Man kan ju inte hålla på att slabba med sex hela dagarna. Jag tänker inte ha sex förrän jag gifter mig, och jag tänker aldrig gifta mig…. Ekvationen känns lite hopplös.
Nej jag får fortsätta att möla istället. Big chunks of flesh!

När jag och Maja gick till Street life i Lördags hälsade jag på dörrvakten och påpekade att det var längesen. Han påpekade att det var väldigt längesen.
“Vi har pratat om dig.” ,sa han sen. Vilka “vi” var sa han inte. Antar att det var han och personalen. Sen lade han till:
“Vi trodde du hade blivit nykterist och konverterat till någon knepig religion.”
Jag sa att det stämde alldeles utmärkt och att jag numera är absolutist, hindu och dessutom moderat. Han tyckte det var en konstig kombination, men önskade mig lycka till.
Så kan det gå när man inte visar sig på krogen på en månad.

Nu har det satt sig en gubbe några bord bort här. Han har ett väldigt framskjutet bett. Det ser lite ut som att tänder och tandkött sitter utanför läpparna. Det ser absolut inte smakligare ut när han äter. Vilket han gör med vidöppen glappkäft.
Nu måste jag besöka thö loo. Blev både lite nödig, uppgiven och illamående.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *