32 gradig sinnessjukdom.

Sitter på Solrosen och dricker en öl. Och surar. Jag firar med en öl att jag surar. Eftersom att jag nästan ALLTID är en så glad, nöjd och käck människa!
Kanske är det bara värmen som knäcker mig. Det känns som jag dör lite grann nästan hela tiden.
Längtar efter att bada. Har dock inga direkta badkompisar. Åker ut ensam på en sandstrand är det sista jag skulle välja… att göra ensam. Verkar mer ensamt och desperat och sorgligt än att gå på bio ensam. Vissa skulle ju aldrig gå och sätta sig och dricka en öl ensamma. Det har jag inga problem med. Vilket ni borde vara underrättade med vid det här laget.

Räknar upp vad jag hitills har sett från uteserveringen istället för att sitta och gnälla:

En tjej med heltatuerade ben, men med inga tatueringar på överkroppen.

En korean (på uteserveringen) som var otroligt lik koreanen som får sin närbutik sönderslagen av karaktären D-Fens (Michael Douglas, kanske den enda oknulliga roll han har gjort. Som han dessutom gör väldigt bra.) i Falling Down. Passar ju bra med tanke på hur varmt det är idag, och att värmen är en utlösande raserifaktor i filmen.

En man i femtio-års åldern som hade långt blont hår och en mönstrad klänning på sig med ett hysteriskt fruktmönster. Tror det var banan och ananas på klänningen.

En väldigt tjöcker alkis i täckjacka som plöjde fram på gatan. Jackan var naturligtvis knäppt. Vad är grejen med alkisar och vinterkläder i 32 graders värme?
Å andra sidan, vad är grejen med hundar med bortrakad päls fast med skor och fodrad väst i arton minus?

Har nu tagit en promenix på två hundra meter. Helt svettig om hodet. Var tvungen att sätta mig ner på en uteservering och ta en öl för att svalka ner mig i skuggan. Uteserveringarna i solen är proppsmockade. Uteserveringarna i skuggan är halvfulla. Folk sitter hellre i skrikande vansinnessol. Vilket borde påvisa faktumet att cirka 70-80% av mänskligheten är idioter.
Va? Vadå negativ? Bara för att man tycker lite? Äh get out of here!!!
Vadå, jag älskar ju Lotta på Liseberg. Har inte missat en enda show!
Bara för att man tänker lite fritt. Lite kritiskt tänkande. Har en åsikt!
Min största dröm är ju att få sjunga ihop med Måns, på scen, på Allsång på Skansen. Nu fick jag solsting och skavsår mellan skinkorna också.
Och: JAG ÄLSKAR VÄRLDEN!!!!!
Glöm aldrig det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *