Snicksnack under en markis i Indien.

Sitter på den där indiska restaurangen igen, i närheten av mig och tar en öl. Alltså, det är andra gången jag är här någonsin. De har en fungerande markis här som gör att man kan sitta ute när det regnar. Det är ganska ovanligt i denna stad eftersom regnet alltid hittar in överallt tack vare blåsten. Kanske jag är i Indien.

Skulle egentligen åkt till Majornas bakluckeloppis idag. Är på jakt efter en gammal risig fågelskrämma till alkoholisttant att älska i sådär 75-års åldern. Men jag orkade inte. Kärleken får vänta ett tag…
Dessutom var vädret grått och magen kändes lite ledsen. Jag kom och tänka på 60 000 Gothia cup-kids som skulle trampa ner mig på bussen, på hårsäckar som växte inåt i kroppen och trasslade in sig i svaga nerver, så jag stannade hemma med kaffe under parasollet.

Nu spöregnar det verkligen, men jag sitter under en markis i Indien, lyssnar på regnet och dricker en öl av märket Falcon. För att inte ha något att säga så tycker jag att jag pratar på rätt bra ändå.

Satt och läste genom gamla inlägg på bloggen igår. När jag gick in på bloggens statistik såg jag att någon hade läst ett inlägg med en rubrik som jag inte kände igen. Det var från sommaren 2010. Prick fyra år sen. Jag tryckte på nästa och nästa inlägg. Höll på sådär en bra stund och fastnade helt. Det slog mig att bloggen på den tiden var väldigt rafflande och händelserik. Mycket sköjeri och småmisär uppblandat om vartannat. Dur och moll om vartannat. Kanske min existens var mer levande då? Fast jag minns den nog som rätt stökig. Även fast det bara var fyra år sen. Anser ju att jag har lugnat ner mig betydligt de sista åren. Vore ju dock skrämmande om jag har blivit helt plufsig, fet och trött i hodet.
Sen ska det ju tilläggas att jag inte skrev varje dag som jag gör nu. Kanske max två dagar i veckan. Och så hade jag ju ett förhållande också. Navelluddbeskådningen blev alltså inte lika fullständig som den är nu när jag är singel och kan ha det stora nöjet och inleda varje inlägg med ordet: Jag.
Jag, jag, jag!!!

Nä, men nu får det faktiskt sluta regna snart så jag kan gå hem och sortera strumpor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *