Kebabpizza.


Sitter på Pizzerian i mitt område. Käkar pizza. För andra dagen i rad. Kebabpizza. För andra dagen i rad. Igår käkade jag kebabpizza hemma hos min flyttkompis Erik och hans tjej. Vi köpte pizzor på en pizzeria som hette Silverkråkan. Låter vackert på nåt vis. Samtidigt låter det som ett ställe som skulle kunna vara alkisarnas sista utpost. Det var det inte. Det var bara en straight pizzeria.
Kebabpizzan igår var godare än kebabpizzan idag. Vet inte var den här plötsliga kebabaggresionen kom från. Kan vara att jag under en längre period slutat äta kebab för att jag var trött på det. Förr var kebabpizza den enda sorts pizza jag käkade. Sen slutade jag som sagt och nu kanske jag har börjat igen. Gick ut rätt hårt i kebablandet.
Som ni förstår har mina planer att laga mat och börja springa inte blivit verklighet än. Tänker att jag kanske ska bygga upp en rejäl omkrets kring magen, så det finns något att springa bort sen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *