Promenad och pizza.

Har varit ute och promenerat bort mina gårdagens synder idag. Tänkte käka en pizza på en sunkkrog på Södra vägen som har fantastiska köttfärssåspizzor, men när jag kom dit så fanns inte stället kvar. Istället höll de på och bygga en ny flashig sportbar där. Känns som det är väldigt mycket så i den här stan just nu. Gammalt ställe, efter gammalt ställe blir nytt ställe.
Gick och åt på den närmsta pizzerian jag kunde hitta. Åt tillsammans med en massa getingar. Otrevligt sällskap.
Sen tog jag en promenad längs Södra vägen. Turister överallt. Såg en tvåbarnsfamilj som sammanlagt hade vunnit sju stycken stjärnvinster choklad. Alltså närmare bestämt 14 kg choklad. Ganska imponerande på ett ganska osmakligt sätt. Tänker att de har stått där hela eftermiddagen framför chokladhjulen.
Fortsatte promenaden till Avenyn för att hämta min snygga bike. Den stod kvar och glänste. Helt orörd förutom att en fågel hade skitit på sadeln. Satte mig på en bänk på Avenyn och rökte en cigg innan jag cyklade hemåt. Eftersom det är uppförsbacke nästan hela vägen hem ledde jag cykeln och promenerade istället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *