Cykla och äta.


“Vidöppen fitta” och “kissa i vattnet” är de sökord som tydligen är populärast att söka på för att komma in på min blogg. Något så vidöppet kvinnokön kan jag inte erinra mig att jag har skrivit om. Måste vara någon taskig spökskrivare som brytit sig in på min blogg och kluddat ner sånt snusk.

Annars har jag börjat cykla. Två dagar i rad. Det pustas och stånkas. Igår cyklade jag hem till morsan och åt biff och pommes och bearnaisesås. Cyklade hem igen. Idag har jag cyklat till syrran och käkat västerbottenpaj med kantareller. Och cyklat hem igen.
Imörn ska jag cykla till… Äh, det vet i fan.

Över hälften av semestern har gått nu. Tiden är en hal jävel som halkar ner för branta backar. Den rusar som tok i uppförsbackar med svidande senap i rumpen. Den marscherar som en full gammal rysk soldat på öppna fält. Den viner förbi mitt fönster som en meteorit på stenad fultjack.
Nu kommer jag inte på fler liknelser.

Godnatt!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *