Stekpannor.

Har varit på utflykt med familjen idag. Till Freeport i Kungsbacka och sen till Tjolöholm slott. Trevligt med sådana små utflykter. Tänkte bada vid Tjolöholm, men tången var överallt och stank som en nittioårings underböxa.
Köpte två rejäla kvalitets-stekpannor till ett sjukt bra pris. En lite mindre och en enormt stor med 90 gradiga raka kanter som man kan göra sköjiga kött grytor i. Har aldrig ägt en sådan fet stekpanna innan. Man kan bräsera ett helt swein i den.
Känner otrolig utveckling i mitt liv nu när jag har skaffat så bastanta stekpannor. Som allt en dag skall lösa sig i mitt liv också.
Snart kommer jag få ha sex. Räknar ner minuterna tills det ringer på dörren.
“Den som inte har riktiga stekpannor får inte dansa med vackra flickor!”
Nu puttrar det en köttfärssås i stekpannan. Euforin är total.
Så förutom följetången med cykeln här på bloggen, kanske bloggen nu även breddas med en framtida följetång gällande mina stekpannor.

Dricker en öl på balkongen medan såsen får götta till sig.
En bit in på Augusti redan. Förstår inte riktigt var den här sommaren tog vägen. Blir sjösjuk om jag tänker på att sommaren snart är slut. En dryg vecka kvar på semestern. Blir höjdrädd om jag tänker på det.
De visar milleniumfilmerna på TV, fast som serie tror jag. Filmerna brukar jag se på jobbet.
Om drygt fyra månader är det jul. Brrrr…
Men det känns rätt okej ändå för jag har en fetare stekpanna än dig. Och dig, och dig, och dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *