En pizza, en hund, ett par ben och en fet man.

Har promenerat runt lite på Kulturkalaset idag. På Götaplatsen var det någon hysterisk show för barn och på Kungstorget var det, eeh, jag vet faktiskt inte. Det var inget bra iallafall. Det var väldigt mycket folk överallt. Så jag satte mig till slut på en bänk och glodde en stund. Det hela hade en ganska deprimerande effekt på mig.

Efteråt gick jag runt på bakgator och letade efter någon pizzeria som jag aldrig hade ätit på innan. När jag satte mig ner på uteserveringen stod en tjej och väntade på sin pizza och rökte. Hon hade en liten hund med sig med kala fläckar i pälsen. Hunden stod bakom henne. Mellan hennes ben liksom. Tjejen hade väldigt tjusiga ben. Först tittade jag på tjejens ben, sen tittade jag på hunden och de kala fläckarna och så på tjejens ben igen. Sen kom min pizza. Då tittade jag på min pizza, åt den och tittade inte mer på hunden eller tjejens ben.

På bussen satte sig en väldigt fet man bredvid mig. Han flåsade ansträngt när han andades och tryckte in mig i bussens vägg med hela sin tyngd och storlek. Det hela hade en väldigt deprimerande effekt på mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *