Fredagsöl

20140822-210212-75732145.jpg
ölpengar

Ska dricka några fredagsbärs med Emma om en stund. Har lite mynt med mig i fickan. Ibland måste man bjuda lite på sig själv också. Och inte sitta och grubbla över livets förtret. Man blir mindre tunnhårig då har jag hört. Och det kan ju vara bra i mitt fall. Dessutom är öl bra för håret. Magen blir platt. Detta har jag också hört. Det är därför jag passar på att dricka öl när tillfälle ges…

Fick besked om jobbet idag. Som jag var på intervju för. De vill träffa mig igen, prata lite mer. Sen ska jag provjobba. Gå bredvid som det heter på personligt assistent-språk. Hoppas verkligen.

Sicket mög att skriva inlägg på bussen. Det skakar så man blir ledsen.
Ikväll ska jag ta det lugnt med ölen. Som en vuxen medborgare ska jag sippa på sköjarmalten långsamt, nicka fint och konversera välartikulerat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *