Ett jobb-besked.

Fick inte jobbet…de ringde och meddelade detta igår på sen eftermiddag. Den arbetslösa snubben plockade det med poängen att han kunde börja jobba redan på måndag. Känns ju lite trist, dessutom om det nu handlar om att jag har en månads uppsägningstid. Har inte alla jobb det?
Nåväl, det är väl inget att sitta och hänga pung över. Jag älskar ju världen.

Jag får väl fortsätta glädja mig över de små sakerna. Att jag har ett subtilare léende än Bert Carlsson. Att jag är född med två ben och har bägge kvar. Att jag är ledig över jul och att jag får julbonus… Dessutom kan jag ju fortsätta att “söka” jobb och skicka in sköjar-aktivitetsrapporter till arbetsförmedlingen helt utan ansträngning. Det är ju tydligen på det sättet man har stor chans att få komma på intervju och nästan få ett jobb.

Det är bara att dra röven i gruset och gå vidare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *