Colabegär.

Jag har inte druckit Coca Cola sen i fredags. Suget är enormt just nu. Jag ser stora badkar fyllda med Cola passera min vy när jag sluter ögonen. Jag badar, sörplar och pruttar i de Coca Colafyllda badkaren.
Tänker att det här en mild version av att sluta röka. Jag försöker rikta tankarna åt annat håll…
På Tv4:as nyhetsmorgon till exempel. Tilde de Paula intervjuar vår statsminister. Hon verkar fortfarande gårdagens festklänning på sig. Känner en oerhörd lust att sätta på henne bakifrån. Klatsha till henne på skinkorna och rida ut henne långt bortom alla westernstäder rakt ut i öknen. Som en äkta cowboysare. The Marlboroman!
Reinfeldt skulle jag vilja ta kalsonggrepp på, ända tills de där hundögonen förvandlades till två ilskna springor. Ja vilken fest det vore!
Hur ser han ut när han är arg eller menar allvar? Troligtvis samma fromma uppsyn.

För varje klunk Cola, ska jag istället dricka två klunkar vatten. Ah, fyfan vad gott det skulle vara med med en Cola nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *