En förklaring som inte förklarar ett dugg.


Jag har inte skrivit här på ett tag. Två dygn närmare bestämt. Fnattitaskisk befrielse. Nejdå eru små ronkhoden, äh, jag ber om ursäkt.
Älskar ju världen. Något som ingen annan verkar göra.
Är bara så trött. Hela tiden. Sover som ett litet svin. Vaknar. Sätter mig i skräddarställning på loftet och sover vidare. Vaknar med utsträckt nacke och en pöl med dräggel på magen. Behöver helt klart en personlig assistent. Eller en opersonlig patient. Inte så jävla noga!
Jag har en relikpistol i hölstret 24 timmar om dygnet hängande runt höften om det skulle ringa på dörren. Jag har gammal mjölk i kylen som börjar likna kärnad grädde. Jag har ett lik i garderoben, klädd i tyrolerhatt och jazzbraxor.

Vad jag vill ha sagt? Fråga inte så jävla dumt. Ska jag behöva klippa frisyr av din snok.
Jag har ju redan sagt att jag älskar världen!!!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *