En trött lördag.

Jag och min taskiga frisyr sitter här och dricker en öl. För en stund sen satt jag och min stora näsa och drack en kaffe. Innan dess åt jag och min glappiga käft en pizza.
Hela efter middagen spenderades i vågrätt läge. Läsandes en bok. Har börjat läsa Drougges bok Bluffen. Blev påmind när jag läste i innerpärmen att det är en triologi, så nu är jag fast i triologiträsket och har att gör framöver.

Det verkar pågå en date här bredvid. Hon mjölkar honom på all basfakta: Jobb, familj, utbildningar, drömmar, framtidsplaner. Hon låter impad när han berättar. Han frågar inte henne någonting, så ibland bryter hon sig in och berättar om sig själv. Då svarar han “ah, precis”, med sina småländska gröt-r. Sen är han på igen med snacket. Ändå verkar de trivas bra i varandras sällskap.
Sen kommer det en tiggare. Hon tror att tiggeriet kan vara organiserat. Han slår det ur hågen med diverse argument. För det ska han ha heder. Hon verkar köpa argumenten. På det hela ger hon faktiskt inte ett överdrivet intelligent intryck.
Kanske de kommer knulla ikväll.

Nä, nu vete fan. Tror jag kanske drar hem snart. Jag och min taskiga frisyr.
Här kan man ju inte sitta och flukta sig sne i hodet. Dessutom känner inte min trötthet några gränser för tillfället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *