En eftermiddag hos syrran och en deodorant.

Har varit hemma hos syrran idag. Vi har druckit kaffe och ätit rabarberpaj och kaffebröd. Efteråt gick vi och köpte pizza. Jag drog till med en kebabpizza. Sen såg vi på Vem vet mest. Syrran visste mest.
På busssen hem blev jag alldeles klibbig och varm och så sa det plötsligt smack-i-bonk i magen. Fick springa hem med skinkorna tätt ihoptryckta. När jag kom hem small det i porslinstolen som århundradets bajsbomb, och tja, nu sitter jag här helt utmattad.

Har även köpt en ny deodorant. Rafsade åt mig en utan att sniffa in doften innan jag köpte den. Stort misstag. Den luktar banan. Eller snarare som man har lagt en övermogen och brun banan i varje armhåla och sen smällt ihop armarna mot kroppen, för att slutligen sätta på sig tröjan.
En riktig Manne-deo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *