Bruna bönor på tub.

Var precis och handlade på Willys. Blev stående vid den prickiga korv-avdelningen när en dude seglade upp jämsides med mig. Han hade en tre storlekar för stor kritstreckrandig kostym på sig. Hans kala skalle var täckt med massa jack som var typ tre centimeter långa, som om någon hade kastat ut en hög med barr på hans skalle. Jacken var ihopsydda med något som såg ut som tjock svart björntråd. På nästippen satt ett par glasögon med svartbåge. Vänster glas saknades.
-Du vet inte var bruna bönor på tub finns någonstans? frågade han mig.
Jag sa att jag inte visste var bruna bönor på tub fanns.
-Det var ju själve fan, svarade han. Inte en jävel i den är affären tycks veta var de bruna bönorna i tub finns.
Jag gick och ställde mig i kassan. Efter en stund såg jag honom komma glidande med sina bruna bönor i tub i handen som svängde uppe i luften. Hans smil lös av triumf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *