Söndag, så att säga!


20140921-202246-73366438.jpg

Var ute och sköjade med slipsen igår. Utomordentligt redskap om man spiller öl eller annat kladd. Skyddar skjortan som en haklapp.
En tant i sextioårs-åldern, med en glugg där en framtand saknades i överraden och i övrigt ganska sargad av troligtvis ganska hårt levende fann mig het i min slips och frågade om jag var gift. Jag svarade att jag var helt förgiftad. Detta fann hon mycket sköjigt, trots att jag knappt själv förstod vad jag menade.
-Looking good in your tie, sa en annan kompis på krogen.
-Yeäh, yeäh, im gonna tie you up reeeaaal goood, svarade jag.

Sitter på pizzerian och väntar på en pizza. Ska kolla första Shaft-filmen från 1971 och sen en Kaurismäki-film.

Annars finns det inte mycket att säga. Dagarna rullar på som en pansartank och för var dag dyker nya gråa hårstrån upp i skägget.

Imorgon kommer Videoinlägg #5 läggas upp, som spelades in i påskas.
Missa inte det för bövlars!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *