Nykter och trött bland fylletrattar och knullrufs.

Helt paj efter detta jobbpass. Vaknade klockan tre i natt av att ett gäng kids stod och vrålade på gatan nedanför min balkong. Somnade om och trodde jag att jag hade stoppat massa stålar i madrassen (min farmor hade hela sin myntsamling under madrassen i fotändan).

Folk vinglade av och på bussen i morse.
Jag ser dem i sitt esse på fredagskvällen vrålandes och kräkandes på avenyn när jag är på väg hem från jobbet. Dagen efter på morgonen när jag är på väg till jobbet ser jag de tappraste komma uttrampande från efterfester eller från fylleraggets boning. Med eller utan knullrufs. Uppblandade med andra människor, på väg till sina helgjobb eller gymmet.
Hela maskineriet spelas upp återigen Lördagkväll och Söndagmorgon.
När sen mitt söndagspass är över är det jag som brukar sitta där och le skevt över en bärs. Rättvisa till slut.

Har tyvärr inget mer att tillägga. Är för trött och har inte tid att jönsa runt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *