Lön för mödan.


Ho ho va slut jag är. Gått upp tjugo över fem i morse och jobbat elva timmar. Imorn ska jag jobba elva timmar till och på fredag ska jag gå upp tjugo över fem igen. Poff, så bara!
Har tagit extra jobbpass. Det betyder att man blir trött som en urvriden disktrasa. Det betyder också extra stålar och stor och svettig materiell glädje.
Skall köpa apelsiner stora som medicinbollar och rulla ner för gatan så bilar krockar och spårvagnar spårar ur. Skall köpa mig en äkta päls gjord av könshår. Ska köpa en stor jävla webergrill och steka kabanosser i vardagsrummet tills att brandkåren kommer och räddar mig. Skall äta mig mätt på 100% ren luft, vakuumförpackad i Tibet på burk. Tvätta mina genitalier i svindyr champagne. Köpa stråhattar till alla mina grannar. Skicka ner en tusenlapp i tiggarnas mugg. Skall gå runt i en fotboja av guld och en diamantprydd tistelkrona.
Sen blir det knäckebröd och utspätt kranvatten de 29 resterande dagarna fram till nästa lön.
Oooh, det kommer bli så bra, yeäh…

End of September. Rakt in i Oktober!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *